Anbefalinger

Anbefalinger

Nuuk Kommune.

Bilo Høegh Stigsen
Arkitekt og planlægger
bilostigsen@gmail.com


Danny Sørensen, var i 2013 ansat som konsulent og banebygger for Kommuneqarfik Sermersooq, i forbindelse med det midlertidige byrum Nuuk Playground i Nuuk midtby.

I forbindelse med en større byfornyelsesprojekt, besluttede Kommuneqarfik Sermersooq bl.a. at bygge en Dirt Jump Bane. Vi havde hørt om en lignende bane i byen Sisimiut, og kontaktede deres projektleder for at høre nærmede. De havde netop haft et samarbejde med Danny og kunne varmt anbefalede ham.
Vi kontaktede Danny, og han var heldigvis klar til endnu en grønlandstur.
Som projektleder på Nuuk Playground havde jeg fornøjelsen af, at arbejde tæt sammen med Danny på flere af opgaverne.

Det var ikke et nemt projekt. Maskiner gik i stykker fordi de var gamle, og vi havde problemer med materiale leverancen. Danny tog dog det hele med et godt humør, og han leverede en fantastisk bane på både tid og pris. Som noget af det vigtigste skal det nævnes, at Danny har cykling “inde i kroppen”, det vil sige at han kan lave “flows” og “jumps” i en meget høj standard. Banen var, til trods for store hop, meget sikker at køre på.

Dirt Jump Banen havde en positiv virkning på lokalområdet. De unge tog den til sig, og vedligeholdte den frem til at den blev flyttet, på grund af et skolebyggeri.

Jeg kan med glæde anbefale Danny, fordi han er professionel, arbejdsom, hårdtarbejdende, løsningsorienteret og ved hvordan man skaber gode relationer, selv i pressede situationer.


Med venlig hilsen Bilo


Sissimiut Kommune -

Grøndland - 2011


Umiddelbart ses anlæggelsen af BMX-dirtbanen som den saltvandsindsprøjtning byens unge har trængt til og vi er meget begejstret og glade for at det kunne lykkes og også for den positive udvikling som projektet har bragt med sig. Derfor vil vi meget gerne sige tak til Danny Sørensen for arbejdsindsatsen og vi håber det bliver ham muligt at udbrede konceptet andre steder.


Tamara Winkel Henriksen

Byplanlægger

Frederikssund Kommune - 2023

Anbefaling af MTB JoyTracks og Danny Sørensen

Martin Hald
Tidligere idrætskonsulent


Overtegnede har som Idrætskonsulent og projektstyrer af Frederikssund Bikepark samarbejdet med MTB JoyTracks og Danny Sørensen omkring processen frem til anlægsfasen.
Frederikssund Kommune fik i efteråret 2022 en henvendelse fra en gruppe borgere der ønskede en Bikepark etableret i Frederikssund Idrætsby. Den forespørgelse blev politisk behandlet med en positiv opbakning, såfremt gruppen af borgere selv kunne rejse minimum 1/3 af anlægsøkonomien via fondsmidler. Frederikssund Kommune igangsatte i december 2022 et udbud af projektet, som MTB JoyTracks klart vandt. Vi valgte at entreprenørerne udover at indgive et skriftligt tilbud med en projektbeskrivelse af parken, også skulle deltage i et møde på lokationen. Vores samlede oplevelse var at Danny Sørensen klart besad den største viden indenfor de kvalitative funktioner af en god bikepark. Nok endnu vigtigere for et godt langsigtet resultat er at Danny Sørensen har en stor viden om jordhåndtering, regnvandshåndtering og landskabsbearbejdning, så parken også står flot om 10 år. Efter MTB JoyTracks blev valgt som entreprenør startede et samarbejde om at nå frem til anlægsfasen. Der blev stillede mange spørgsmål fra myndighederne og i hele processen var Danny løsningsorienteret og ofte bedre inde i de lovgivningsmæssige muligheder for at opnå de nødvendige tilladelser. I hele processen besidder Danny Sørensen en vigtig kvalitet for os som kommune og det er inddragelse og evnen til at lytte til brugerne. Cykelrytterne involveres og engageres.
Hvis man planlægger at etablere en bikepark, et anderledes MTB-spor eller lignende kan jeg stærkt anbefale et samarbejde med Danny Sørensen. Jeg vil samtidig anbefale at man besøger Frederikssund Bikepark og snakker med de lokale cykelryttere og Frederikssund Kommunes leder at Idrætsanlæggene Jonas Hviid, som i det daglige får driftsansvar for anlægget. Med håb om endnu flere åbne og sjove idrætsfaciliteter kommer borgerne i Danmark til gode.


Mange hilsener Martin Hald


Anbefaling af MTB JoyTracks

Jan Enemark Lund

Projektleder Holbæk Kommune
Telefon: 72368699


Jeg vil varmt anbefale MTB Joy Tracks til alle, der overvejer at få bygget et MTB Spor. Danny Sørensen og hans team er professionelle og dygtige, og de leverer altid et fantastisk resultat.

Vi fik MTB JoyTracks til at bygge et MTB-spor i Sportsbyen i Holbæk. Danny og hans team var yderst imødekommende og lyttende til vores ønsker. De foreslog nogle gode idéer, og de var hurtige til at reagere på vores feedback.

Stien blev bygget til tiden og til budgettet. Den er af høj kvalitet og er en fryd at køre på. Terrænet er varieret og udfordrende, og der er noget for både begyndere og øvede ryttere.

Danny Sørensen er en sand kunstner, når det kommer til MTB-baner. Han har en unik evne til at skabe baner, der er både udfordrende og sjove at køre på. Han er også meget passioneret omkring MTB, og det smitter af på hans arbejde.

Vi er meget tilfredse med MTB JoyTracks, og vi vil helt sikkert anbefale dem til andre.


Venlig hilsen Jan Enemark.

vi har bl.a. samarbejdet med disse kommuner & firmaer